dimecres, 6 de novembre del 2013

Especial "Frozen"

"Let it go"



Com ja sabreu, queden poques setmanes per a l'arribada d'una de les estrenes més esperades des de fa molt de temps per als amants de les pel·lícules d'animació. Concretament per als que es desviuen per les pel·lícules de la Walt Disney Animation Studios. Doncs bé, el pròxim 29 de novembre s'estrena a les sales de cine espanyoles el clàssic número 53 d'aquests estudis que han marcat tant en la història de l'animació i com no, en la història del cine. 
Frozen és la nova aposta d'aquesta companyia cinematogràfica, coneguda com la industria dels somnis, i adapta, com sempre molt lliurement, el conegut conte de Hans Christian Andersen "La Reina de les Neus". Un projecte que els amants de dita industria demanen des de fa molts anys i un projecte que l'estudi d'animació ha intentat dur a terme durant molt de temps. A la vista està que la Disney està renaixent vells projectes amb molta força, l'últim clàssic que van rescatar del baül va ser la Rapunzel "Enredados" i va ser tot un èxit comercial i cinematogràfic.
Seguint parlant de Frozen, s'espera que siga una molt bona pel·lícula i així ho diuen els que han tingut la sort de poder veure-la ja. Tots coincideixen, el Disney que es va anar perdent des del final dels 90 ha ressorgit i Frozen és la gran prova. Una pel·lícula musical, màgica, amb un gran guió, bons personatges i que de segur que té un gran repercussió com totes les que van passar pels anys 90. 
Estem vivint un altre renaixement de la companyia que estava en decadència, com moltes altres vegades, i ens està oferint qualitat i el que realment la gent demana d'aquest estudi. Per això cada divendres fins al dia 29 a la nit del divendres analitzarem les últimes pel·lícules que estan formant part del nou ressorgir de l'estudi del ratolí i a més parlarem sobre les diferents etapes que ha sofrit la companyia.
L'èxit i la qualitat de Frozen no estan assegurats, molts pocs l'han vista, però les expectatives són molt elevades i les primeres critiques molt positives. Ja es parla fins i tot del primer Oscar de la Disney Animation.

Pròximament les últimes, i encertades, grans apostes de la companyia que estan formant part d'una nova era en l'estudi: Tiana y el sapo, Enredados y Rompe Ralph! 

Baix de les fotos hi és el tràiler de la pel·lícula i la seua cançó promocional. No dubteu en comentar!!! 

  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada